Часу залишилося мало, - МЗС Угорщини передав Ізраїлю попередження про напад Ірану

Багато західних політиків говорять про можливість нападу на Ізраїль уже в ніч проти вівторка.

jpost.com

Глава МЗС Угорщини Петер Сійярто у розмові з ізраїльським колегою Ісраелем Кацом передав попередження від Ірану. Там заявили про готовність напасти на Ізраїль у найкоротший термін. Про це пише The Jerusalem Post.

Видання зазначає, що повідомлення Ірану передали Ізраїлю через угорського міністра закордонних справ, який зателефонував безпосередньо Кацу і розповів, що отримав цю інформацію від глави іранського МЗС Алі Багері. Він зазначив, що "світ має вимагати від Ірану ціну за будь-які агресивні дії, які він здійснює".

- Позиція Угорщини чітка: ми не можемо допустити, щоб Ізраїль зазнав ще одного терористичного нападу, подібного до того, що сталося у жовтні минулого року, але водночас ми маємо зробити все можливе, щоб не допустити початку великої регіональної війни, – написав Сійярто. у Facebook.

Раніше американські ЗМІ написали, що Штати чекають на помсту Ірану Ізраїлю у зв'язку з вбивством одного з лідерів угруповання ХАМАС вже в понеділок або у вівторок. Крім того, у понеділок кандидат у президенти Дональд Трамп заявив, що Іран готується напасти на Ізраїль вже наступної ночі.