Пасажирки "Укрзалізниці" поскаржилися на чоловіка у жіночому купе

На бік чоловіка стала провідниця, а тому пасажиркам довелося дзвонити на гарячу лінію УЗ та вимагати прибрати небажаного сусіда.

facebook.com/Ukrzaliznytsia

У жіночому вагоні поїзда Укрзалізниці  намагався їхати чоловік. Пасажир проігнорував усі попередження компанії та придбав квиток у жіноче купе. Більше того, він обурювався тим, що пасажирки виступили проти його перебування у вагоні і спробував їх переконати, що має таке право там перебувати, як і вони. Кадри з вагона виклали до мережі пасажири поїзда.

Інцидент стався у поїзді 005 Запоріжжя - Ясіня. Чоловік сів на вокзалі в Дніпрі, при цьому провідниця не лише пустила його у вагон, а й намагалася вмовити жінок прийняти небажаного пасажира до себе. За її словами, якщо він купив квиток, то має право їхати.

- У нього квиток продано. Ви розумієте? Я його не привела сюди. А чому він не може їхати? З якого часу вже не можна їхати? – сказала провідниця.

Сам чоловік також дуже різко відреагував на невдоволення попутниць, заявивши, що вони "розкудахталися" і якщо комусь щось не подобається, вони можуть "їхати вагонеткою".

Жінкам, які придбали квитки до спеціалізованого купе, довелося скаржитися на гарячу лінію Укрзалізниці. І лише після цього чоловіка перевели до іншого вагону.