Порошенко пропонує дозволити депутатам з бронню та відстрочкою безперешкодно виїжджати за кордон

Народним депутатам, чиновникам, суддям з "бронню" або відстрочкою від мобілізації пропонують дозволити безперешкодно виїжджати за кордон.

REUTERS

Народним депутатам, чиновникам, суддям, прокурорам, представникам громадських організацій з "бронню" або відстрочкою від мобілізації пропонують дозволити безперешкодно виїжджати за кордон. Про це йдеться в законопроєкті №11460, ініціатором якого є народний депутат та експрезидент Петро Порошенко та інші члени фракції "Європейська солідарність". На цей законопроєкт звернула увагу «Судово-юридична газета».

Документ також пропонує «забронювати» 100% працівників Національного антикорупційного бюро, військових та працівників Держприкордонслужби, а також працівників пожежно-рятувальних частин ДСНС.

Також пропонується надати «бронь» половині працівників та службовців Нацполіції, ДБР, органів прокуратури, БЕБ, ДКВС, Служби судової охорони та штатних посадовців патронатних служб державних органів. Наразі цей законопроєкт знаходиться на розгляді Комітету Верховної Ради з нацбезпеки та оборони.