Дружина Віктора Павліка розповіла, чому вони живуть в орендованій квартирі

Кохана артиста поділилася подробицями особистого життя пари.

youtube.com/Люкс ФМ

Дружина Віктора Павліка блогер Катерина Реп'яхова зізналася, чому вони з Віктором Павликом відкладають купівлю квартири. В інтерв'ю програмі "Що ти Київ" для "Люкс ФМ" інфлюенсер зауважила, що вони орендуть маленьку квартиру на Лівому березі Києва, оскільки наразі багато коштів віддають на розвиток трирічного сина. У травні Катерина розповіла, що в результаті обстежень з'ясувалося, що у їхнього з Павліком нащадка диспраксія (вид затримки розвитку, при якому у дитини є проблеми з координацією та виконанням складних дій, але при цьому немає порушень м'язового тонусу та паралічів. – Авт.).

– Ми живемо зараз у маленькій квартирі на 18-му поверсі. Ми ніяк не наважуємось переїхати. Це у нас таке питання, дуже гостре. Якось страшно переїжджати щодо того, що це фінансова історія. І якась відповідальність є. Тому що наразі багато ресурсів йде на розвиток сина, ми займаємося майже щодня, і все це коштує недешево. Садок подорожчав різко у нас, на 8 тисяч гривень. Ну, якщо переїжджати, то у кожного щоб була своя кімната. Велику гардеробну хочу. Тому якщо вже й переїжджатимемо, то у щось уже таке, що вирішить нашу проблему, - уточнила Реп'яхова.

Катерина також поділилася, які риси характеру співака їй найбільше подобаються та які дратують. Блогер зауважила, що виконавець часто розкидає свої речі і потім не кладе їх на місце. А з "плюсів" Павліка виділяє його турботливість та відповідальність, готовність прийти на допомогу в критичних ситуаціях.

Відповіла Реп'яхова і на пікантне запитання про те, як часто їй потрібен інтим. За словами Катерини, в ідеалі вона вважає за краще мати його щодня, але зараз враховує і вік чоловіка.

- Зважаючи, скільки років парі. Якщо вже 50+, а оскільки в мене чоловік уже старший, то я вже трохи думаю іншими мірками. Не в тому плані, що в нас якось не так, але все одно я часто замислююсь: а як у людей старших? Тобто більше я вже туди тягнуся, - підсумувала дружина співака.

Павлік та Реп'яхова одружилися у травні 2020 року. Різниця у віці між коханими становить майже 30 років. Від першого шлюбу Павлік має сина Олександра. Друга дружина співака народила доньку Христину. Син від третього шлюбу музиканта Павло помер 2020 року від онкології.