Мер Львова Андрій Садовий заявив, що “знову одружився”

Міський голова Львова Андрій Садовий та його дружина Катерина Кіт-Садова поновили шлюбні обітниці.

facebook.com/andriy.sadovyi

Міський голова Львова Андрій Садовий та його дружина Катерина Кіт-Садова поновили шлюбні обітниці. Про це 4 серпня подружжя повідомило на своїх сторінках в Instagram.

- Це козацька церква в Каневі. Ми з Катериною Кіт знову одружилися. Немає часу нічого пояснювати. Попереду кілька днів найкоротшої та найочікуванішої відпустки, - написав мер Львова. 

Садовий також опублікував спільне фото на тлі дерев'яної церкви Покрови Пресвятої Богородиці у Каневі Черкаської області, яка є пам'яткою архітектури. Він зазначив, що світлину зробив син Антоній. Катерина Кіт-Садова уточнила в коментарях до свого відео з церемонії, що це було поновлення обітниць.

- 23 роки разом вже. Питання з чим кожен з нас дійшов до цього часу, як ми змінилися, які в кого мрії, що далі - назріли природньо, задумались і вирішили далі йти також разом! Поновили обітниці жити, розвиватись, пізнавати себе і вчитися любові) вірю, що з Божою опікою дамо собі раду! По дорозі якраз будемо рішати хто кого має слухати і як хто кого сильно любити! - написала дружина мера у своєму дописі.

Відновити католицькі шлюбні обітниці - це підтвердити і ще раз засвідчити перед Богом вже складену під час таїнства шлюбу клятву вічної любові, пошани і вірності. Андрію Садовому 55 років, а його дружині Катерині Кіт-Садовій - 49. Пара одружилася 2001 року та має п'ять синів.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Kateryna Kit (@kit_u_sady)