В одеському ТЦК невідомі хотіли "викрасти" військовозобов'язаного, відбулася сутичка

Співробітники завадили незаконному залишенню території військовозобов'язаним.

facebook.com/OOTCKSP

В одеському ТЦК сталася сутичка за участю співробітників центру комплектування та невідомими громадянами. Останні заїхали на територію центру та намагалися відвезти військовозобов'язаного, який там знаходився. Про це повідомляє Одеський обласний ТЦК та СП.

- 3 серпня на вулиці Пирігівській, у місті Одеса, стався інцидент, пов'язаний із незаконним проникненням на територію Приморського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки невідомих осіб.
Встановлено, що під час заїзду транспортного засобу на територію центру ці особи незаконно вивели з території військовозобов'язаного громадянина, який перебував на території центру для уточнення військово-облікових даних та проходження військово-лікарської комісії, - пояснили у ТЦК.

При цьому у відомстві запевняють, що працівники територіального центру та військовослужбовці роти охорони діяли у суворій відповідності до чинного законодавства, перешкоджаючи незаконному залишенню території військовозобов'язаним. Крім того, співробітники центру зазначили, що представники ТЦК та СП як складова Збройних Сил України діють виключно в рамках чинного законодавства та нормативних документів, дотримуючись високих стандартів відповідальності та дисципліни.