Легендарний рок-гурт Aerosmith більше не їздитиме по гастролях

Таке рішення було ухвалено через травму одного з учасників.

instagram.com/aerosmith/

Американський рок-гурт Aerosmith оголосив про завершення гастрольної діяльності через стан здоров'я Стівена Тайлера. Вокаліст отримав серйозну травму зв'язок. Про це йдеться в Інстаграмі колективу.

- Голос Стівена - інструмент, не схожий ні на який інший. Він провів місяці, невпинно працюючи над тим, щоб повернути свій голос до того стану, коли він був до травми. Ми бачили, як він боровся, попри те, що поряд з ним була найкраща медична команда. На жаль, очевидно, що повне одужання від травми вокалу неможливе. Ми прийняли несамовите і важке, але необхідне рішення - як брати по зброї - піти зі сцени гастролей, - заявили учасники гурту.

Як зазначено у повідомленні, тим, хто купив квитки на концерти Aerosmith, гроші буде повернуто. Також музиканти висловили подяку шанувальникам та своїй команді, яка з ними гастролювала.

- Ми безмежно вдячні всім, хто був схвильований, вирушивши з нами востаннє. Вдячні нашій експертній команді, нашій неймовірній команді та тисячам талановитих людей, які уможливили наші історичні заїзди. І останнє дякую вам — найкращим фанатам на планеті Земля. Включайте нашу музику голосно, зараз і завжди. Мрійте. Ви втілили наші мрії в реальність, - наголосив колектив.