На Вінниччині росіяни вночі атакували об'єкт інфраструктури

РФ продовжує запускати дрони по мирним українським містам та селам.

REUTERS

Росіяни в ніч проти 3 серпня атакували безпілотниками Вінницьку область. В результаті отримав поразку об'єкт інфраструктури. Про це повідомила перший заступник голови обласної військової адміністрації Наталія Заболотна у своєму Фейсбуці.

- В області є влучення в об'єкт інфраструктури Підрозділи ДСНС працюють на місці. Інформація про постраждалих на даний момент не надходила. До відбою тривоги перебуваєте в укритті! – написала чиновниця.

Цієї ночі повітряна тривога лунала у низці регіонів країни. Ворог завдав удару двома зенітними керованими ракетами С-300 з території тимчасово окупованої частини Донбасу, двома протирадіолокаційними ракетами Х-31П з повітряного простору над акваторією Чорного моря, а також 29 ударними БПЛА типу «Shahed» з Криму та РФ. Нашим захисникам вдалося збити 24 дрони.

- Внаслідок протиповітряного бою збито 24 ударні БпЛА типу «Shahed-131/136» у межах Херсонської, Одеської, Миколаївської, Полтавської, Сумської, Дніпропетровської, Київської, Вінницької та Житомирської областей, - повідомили у Повітряних силах.