Шкода саму себе, - захисниця Маріуполя показала свої фото, зроблені у Оленівській колонії

Військовослужбовиця нагадала про наших захисників, які досі залишаються в полоні РФ.

facebook.com/id=100091669938565

Звільнена з російського полону захисниця Маріуполя Валерія Суботіна оприлюднила знімки, зроблені у колонії в Оленівці. Фото українська військовослужбовиця опублікувала у своєму фейсбуці.

– Я хочу, щоб ці фото були тут. Їх мені скинув сьогодні побратим, який так само пережив полон. Це я попросила подивитися, чи є вони десь. Мені вперше шкода себе. Бо я бачу себе у неволі. Це тюрма на Оленівці, – написала Суботіна.

Військова також розповіла про те, що їй довелося пережити в полоні. Захисниця повідомила, що росіяни десятки разів її принижували, фотографували її тату, змушували роздягатися та робили фото роздягненої військової. Валерія зазначила, що вирішила оприлюднити ці знімки, щоб нагадати про військових "Азову", які не потрапляють до списків для обміну.

- Ви зараз шоковані тим, якою змученою я виглядаю. Але ці фото тут, щоб ви подумали про тих, хто в полоні вже понад два роки. Щоб ви подумали про "Азов", якого немає в обмінах. І я не хочу чути, що для обміну робиться все можливе. Якби азовці робили все можливе, ми б не вистояли в Маріуполі так довго. Ні. Азов робив неможливе, і ви робіть. Кожен. Все можливе та неможливе, - наголосила вона.