Олійник прокоментував чутки про конфлікти з Дантесом

Ексучасник гурту «ДіО.фільми» Вадим Олійник заявив, що у нього ніколи не було серйозних конфліктів з Володимиром Дантесом.

Ексучасник гурту «ДіО.фільми» Вадим Олійник заявив, що у нього ніколи не було серйозних конфліктів з Володимиром Дантесом. Також співак не погоджується з думкою, що нібито він перебував у "тіні Дантеса". Про це Олійник розповів в інтерв'ю "Слава +".

- Ти впевнений, що у мене було менше фанатів, ніж у Дантеса? Мене просто накручували, хоча я про це не думав. З точки зору музичності мені говорили, і це правда, у мене було менше музичної школи, ніж у Дантеса. І, звісно, всі пісні, які ми робили, ми робили під Дантеса, бо у нього була своя манера співу. Мені говорили: "Вадиме, тобі треба вчитися". Ніхто мене не опускав і не казав, що от ти в тіні Дантеса... Якщо ми говоримо про "ти в тіні", о'кей, так що тепер, тобі не співати, не займатися творчістю, не жити? Сьогодні ти в тіні, а завтра ні. У нас не було ніякого конфлікту на цьому полі, - розповів Олійник. 

Вадиму Олійнику 36 років. У 2008 році переміг на “Фабриці зірок-2” у складі гурту «Дантес & Олійник» (з 2010-го по 2015 рік «ДіО.фільми») разом із Володимиром Дантесом. Гурт запам'ятався хітами "Мне уже 20", "Девочка Оля", "Ты в прошлом!", "Рингтон", "Зачем тебе это знать?". Окрім музичної кар'єри Олійник є актором дубляжу та інтерв'юером. У 2023 році Олійник створив YouTube-канал ENTER ESPORT NEWS, де як ведучий бере інтерв'ю у відомих людей.