Сьогодні я це робив у потязі, — Зеленський розповів, як знаходить час на спорт

Президент намагається робити вправи щоденно протягом 30–40 хвилин попри щільний робочий графік. 

youtube.com/@Zelenskyy_President

Президент України Володимир Зеленський намагається займатися спортом 30–40 хвилин на день попри свій щільний робочий графік. Зазвичай він робить вправи пізно ввечері, рано-вранці або навіть вночі. Про це він розповів в інтерв'ю французьким журналістам, яке опубліковано 1 серпня на YouTube-каналі "Зе!Президент".

- Обов'язково. Я займаюся. Я намагаюся це робити. Сьогодні я це робив у потязі. Це не так багато треба часу, якщо тобі хочеться це зробити. 30 секунд – можна це зробити у коридорі потягу, можна це зробити будь-де. Що вам потрібно? Присідати? Присідати, трішки віджимань, класичні вправи там, де ти перебуваєш, — сказав він.

Водночас Зеленський зазначив, що не вважає, що займається спортом.

- Для мене це не спорт. Спорт – це де великі досягнення й великі спортсмени, які віддають цьому життя. А для мене це просто ну так, трішки розім'ятися. Обов'язково треба якась фізична напруга – вона обов'язково потрібна, щоб трохи мозок відпочив. Тому якщо є можливість уночі, пізно ввечері або рано-вранці – я пробую знайти свої 30–40 хвилин, — розповів український лідер.