Україна завдала удару по складу озброєння і військової техніки біля Курська

Генштаб ЗСУ повідомив, що удар вночі завдали Військово-морські сили.

ілюстративне facebook.com/GeneralStaff.ua

Вночі Силами оборони України завдано удару по складу зберігання озброєння і військової техніки біля Курська. Про це вранці 31 липня повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

- Сьогодні вночі завдано удару по складу зберігання озброєння і військової техніки біля населеного пункту Курськ (російська федерація). Спостерігалася робота ворожої ППО та вибухи в точках прицілювання. Бойову роботу вели визначені підрозділи зі складу сил та засобів ВМС Збройних Сил України, у взаємодії з іншими складовими Сил оборони. Детальна інформація щодо результату ураження уточнюється, — сказано у фейсбуці.

У Генеральному штабі Збройних сил України додали, що Сили оборони України й надалі вживатимуть всіх можливих законних заходів для припинення збройної агресії Росії. 

Міноборони РФ вранці заявило, що протягом ночі над Курською областю “знищили” БПЛА  та керовану ракету «Нептун-МД». Вріо губернатора Курської області Олексій Смирнов написав у своєму телеграм-каналі, що у Курському районі виникла пожежа на одному з об'єктів “після атаки ЗСУ”.