Футбольна збірна України програла Аргентині та вибула з Олімпіади-2024

Наша команда набрала 3 очки та посіла третє місце у групі B.

REUTERS

Збірна України завершила свої виступи на Олімпіаді-2024 з футболу, програвши Аргентині у вирішальному третьому турі групового етапу з рахунком 0:2. Про це повідомляє "Суспільне.Спорт".

Перші п'ять ударів української команди пройшли повз ціль. Тільки на п'ятій доданій хвилині першого тайму Валентин Рубчинський завдав удару здалеку, але голкіпер Хіронімо Рульї врятував ворота. До перерви рахунок могли відкрити й аргентинці: Лусіано Гонду вийшов віч-на-віч із воротарем, але Кирило Фесюн впорався з загрозою.

Другий тайм розпочався з гола Аргентини. На другій хвилині після поновлення матчу Тьяго Альмада провів м'яч від центру поля і забив з-за меж штрафного майданчика, потрапивши в дальній кут — 0:1. Команда Руслана Ротаня після пропущеного голу контролювала м'яч та створила кілька небезпечних моментів біля воріт Аргентини. З ударом Дмитра Кріськіва впорався Рульї, а згодом Ігор Краснопір не зміг завершити атаку, вдаривши у захисника. На 90+1-й хвилині Аргентина подвоїла рахунок: Клаудіо Ечеверрі зіграв на добиванні та встановив фінальний результат – 2:0.

Перед матчами 30 липня усі команди групи В мали по три очки. Паралельно з матчем України в Ліоні проходила зустріч інших претендентів на вихід у плей-офф Іраку та Марокко.