Помер гітарист київського гурту ZWYNTAR Сергій Pror

Припускається, що причиною смерті музиканта стали проблеми з серцем.

facebook.com/zwyntar/

У Києві помер бас-гітарист гурту ZWYNTAR Сергій Pror. Про це повідомили учасники колективу на своїй сторінці у фейсбуці.

- Пішов у засвіти наш друг, наш п'ятий елемент, наш басист Сергій. Це була раптова та несподівана смерть (ймовірно, серце). Ми не можемо прийти до тями, і нам болить. Сергій був яскравою людиною з непростою вдачею. Ми любили його. Його музика буде вічною, як і наші спогади про прекрасні часи разом, про всі репетиції, концерти та спільні подорожі, - йдеться у повідомленні.

У заяві зазначається, що всі виступи колективу відбуватимуться за графіком. Колектив вирішив вийти на сцену на згадку про свого друга. Також музиканти просять шанувальників не ставити запитань близьким Сергія, які переживають тяжку втрату.

- Сподіваємось на розуміння – будь ласка, не пишіть із запитаннями ні нам, ні близьким. Ми також цінуємо ваші співчуття, але поки що немає моральних сил відповідати в особисті, - наголосили артисти.

ZWYNTAR – київський колектив, створений у 2015 році Еріком та Дивуаром. Пізніше команда поповнилася іншими учасниками, серед яких Саша Кладбіще (вокал, барабани, казу), Наталія Ференс (пральна дошка) та Сергій, бас-гітарист. За роки творчості музиканти представили три альбоми: "Гріх", "Мертві голоси", "Тисяча очей".