Генштаб ЗСУ підтвердив нічний удар по нафтобазі у Курській області

Удар завдали за участі СБУ, внаслідок атаки на нафтобазі у Курській області виникла пожежа.

t.me/gubernator_46

Вночі 30 липня Сили оборони України завдали удару по нафтобазі у Курській області. Про це ввечері у вівторок повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

- Сьогодні вночі успішно уражено нафтобазу ворога «Логістичний центр № 43» у населеному пункті Вози, Курська область РФ. За даними розвідки, внаслідок атаки на об’єкті противника виникла пожежа, — йдеться у телеграм-каналі Генштабу ЗСУ.

Удар завдали силами й засобами СБУ у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України. Нафтобазу назвали “черговим стратегічним об’єктом російських окупантів”. Більш детальна інформація щодо наслідків ураження нафтобази наразі уточнюється.

- Сили оборони й надалі вживатимуть всіх можливих заходів для підриву військово-економічного потенціалу російських окупантів щоб змусити їх припинити збройну агресію проти України, — додали в Генштабі.

Вночі 30 липня телеграм-канал уряду Курської області попереджав про ракетну небезпеку. Вранці губернатор Курської області Олексій Смирнов повідомив у своєму телеграм-каналі, що вночі бійці ППО “знищили чотири ракети ЗСУ” над Жовтневим та Курчатівським районами Курської області. Селище Вози, про яке повідомили у Генштабі ЗСУ, знаходиться в Понировському районі Курської області.

Пізніше Смирнов також написав, що рятувальники ліквідували пожежу на нафтобазі у Курському районі, яка виникла уночі 28 липня “внаслідок атаки українського безпілотника”. Горіли три резервуари з паливом.