30 липня в Україні похолодає та вируватимуть магнітні бурі

У вівторок в Україні очікується комфортна температура повітря.

pixabay.com

Після аномальної спеки в Україну прийде відносне похолодання. Так, у вівторок, 30 липня, очікується комфортна температура повітря, впродовж дня +22...+28 градусів, у південній частині +26...+29 градусів. Окрім того, Землю накриють сильні магнітні бурі, тож метеозалежним громадянам слід бути обачними. Про це повідомила у Facebook синоптик Наталка Діденко.

- Очікуються сильні магнітні бурі! Чесно кажучи, я вкрай рідко бачила такий прогноз із такою серйозною геоактивністю. Тому не забудьте тримати при собі щось від артеріального тиску і головного болю, якщо ви раніше помічали негативний вплив магнітних бур на своє здоров'я, - застерегла синоптик.

За її словами, 30 липня в Україні очікується комфортна температура повітря, впродовж дня +22...+28 градусів, у південній частині +26+29 градусів. Дощі, іноді з грозами, пройдуть у північних областях, подекуди в центральній частині та місцями на Харківщині. На решті території України переважатиме суха погода. Окрім того, у вівторок очікується сильний вітер до штормових поривів 15-20 метрів за секунду.

У Києві 30 липня передбачається сильний північно-західний вітер, іноді дощ з грозою. Стовпчики термометрів піднімуться до +24 градусів.

Впродовж тижня опадів в Україні буде мало, температура повітря коливатиметься в межах +25...+29 градусів. На півдні та південному сході +28...+33 градуси.