Курсант університету Повітряних сил, який загинув під час навчального польоту, був зі Львівщини

Під час навчально-тренувального польоту на літаку К-10 Swift загинув 17-річний самбірчанин Юрій Капустенський.

facebook.com/sambir777

Курсант, який загинув під час навчально-тренувального польоту, був зі Львівської області. Про це 28 липня повідомила Самбірська міська рада.

- Ще одна непоправна втрата громади. Під час навчально-тренувального польоту на літаку К-10 Swift, загинув самбірчанин — курсант першого курсу Харківського національного університету Повітряних Сил Капустенський Юрій Ігорович 23.10.2006 р.н. - розповіли у фейсбуці міськради.

Про дату зустрічі та чин похорону повідомлять додатково. Міський голова Юрій Гамар, депутатський корпус та виконавчий комітет Самбірської міської ради висловили щирі співчуття рідним і близьким загиблого захисника України.

27 липня Харківський національний університет Повітряних Сил імені Івана Кожедуба повідомив, що у суботу під час навчально-тренувального польоту на літаку К-10 Swift загинув курсант першого курсу. Причини катастрофи встановлюються. На місці працюють слідчі, профільні експерти, фахівці Повітряних сил ЗСУ. Керівництво університету всебічно сприяє слідству. Рідним та близьким загиблого висловили співчуття. В університеті попросили обережно та з розумінням ставитись до оприлюднення чутливої інформації, відповідно до встановлених процедур та етичних норм.

К-10 Swift – надлегкий літак українського виробництва.