Російська армія завдала по Харкову двох ракетних ударів - влучила у транспортне підприємство

Окупанти продовжують атакувати мирне місто.

REUTERS

Харків знову зазнав російської атаки. Ворог завдав по місту два ракетні удари. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов у своєму Телеграм-каналі.

- Окупанти завдали двох ракетних ударів по Харкову. Тип ракет встановлюється. Поки що інформація про постраждалих не надходила, - написав чиновник.

Пізніше спікер обласної прокуратури Дмитро Чубенко повідомив, що під ракетний удар росіян потрапило транспортне підприємство у Слобідському районі. Попередньо встановлено, що ворог випустив дві ракети типу Х-35 чи Х-59. За цим фактом прокуратура порушила кримінальну справу за ч.4 ст.438 Кримінального кодексу "Порушення законів та звичаїв війни". 

- Внаслідок вибухів травмованих чи загиблих осіб немає. Зараз на місці працюють піротехніки, криміналісти, прокурори та слідчі, - сказав він.

До цього Повітряні сили ЗСУ попереджали про ракетну небезпеку в областях, де оголошено повітряну тривогу. Станом на 11.00 повітряна тривога лунала у Чернігівській, Сумській, Полтавській, Харківській, Донецькій та Дніпропетровській областях.