Атмосферний фронт принесе в Україну похолодання та дощі - прогноз синоптика

Якою буде погода найближчими днями.

REUTERS

В Україну наближається атмосферний фронт, який принесе з собою похолодання. У частині регіонів із понеділка, 29 липня, почнуться дощі. Про це повідомила у своєму Фейсбуці синоптик Наталія Діденко.

- У понеділок у тилу атмосферного фронту пошириться прохолодніше повітря та в більшості областей України. 29 липня температура знизиться до +20+26 градусів (карта внизу), лише південь та схід утримають сильну спеку до +30+35 градусів, але й туди вже у вівторок прийде температурна помірність до +25+28 градусів, – прогнозує Діденко.

За її даними, для киян наступний тиждень розпочнеться зі спеки. Так, у столиці буде сухо та очікується +30+32 градуси. Водночас не виключається дощ у ніч проти 29 липня.

- Попри відсвіжні синоптичні новини, не забувайте, що у зв'язку з стрибками погоди через проходження атмосферного фронту та зміни повітряних мас ймовірні загострення серцево-судинних недуг, млявість, головний біль, сонливість і все це у понеділок, коли робочий тиждень тільки почнеться, – попередила синоптик.