У Курській області РФ прогриміла серія вибухів, горить нафтобаза

Влада країни скаржиться на нову атаку БПЛА.

t.me/gubernator_46

В Курській області Росії у ніч на 28 липня було чути сильні вибухи. Внаслідок атаки безпілотників там сталася пожежа на нафтобазі. Про це повідомив губернатор регіону Олексій Смирнов у своєму Телеграм-каналі.

– Сьогодні вночі українські безпілотники атакували нафтобазу у Курському районі. Зайнялися 3 резервуари з паливом. Ніхто з мешканців та працівників промислового об'єкта не постраждав. У боротьбі з вогнем залучені пожежні команди у складі 82 рятувальників та 32 одиниці спецтехніки. Наразі ліквідовано пожежу на одному резервуарі. Гасіння продовжується, - написав російський чиновник.

За його словами, вночі в Курській області силами ППО знищено 2 БПЛА літакового типу. Внаслідок падіння уламків збитого безпілотника у селищі Медвенка Медвенського району виникла пожежа в одному з будинків. Ніхто із мешканців не постраждав.

Також Смирнов заявив, що в Суджі нібито з "українського" коптера було скинуто вибуховий пристрій на житловий будинок. В результаті отримала поранення місцева мешканка. Постраждалу доправили до Суджанської районної лікарні для надання медичної допомоги.