Мати підозрюваного у вбивстві Фаріон не вірить у його провину: Його використовують для якихось цілей

Жінка каже, що навіть слідчі почали сумніватись, що В'ячеслав Зінченко може бути вбивцею.

https://t.me/uniannet

Мати підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон Олена Зінченко не вірить у те, що її син міг зробити щось подібне, і вона вважає, що її сина просто використали. За її словами, навіть слідчі сумніваються у вині В'ячеслава Зінченка. Про це вона сказала в інтерв'ю "Інформатору ".

За її словами, людина, яка стріляла у Фаріон та її син - це різні люди, оскільки зростання підозрюваного, за версією свідків, 170-180 см, у той час як зростання В'ячеслава - під 190. Вона додала, що на фото з хлопцем у панамі не впізнає свого сина

Жінка також розповіла, що коли правоохоронці приїхали до них додому, вони були впевнені, що саме В'ячеслав – убивця, проте після обшуку та допиту вони склали інше враження. При цьому жінка каже, що нічого підозрілого у поведінці сина останнім часом не помічала, а Фаріон той ніколи не згадував.

- Він планував далі розвиватися, удосконалюватися... Тому що я його питала, що ми далі робитимемо. Він сказав, що 10 серпня він вирушить на курси водіїв. Тобто, у нас відбувалися звичайні розмови. Нічого я не побачила, – згадує вона. - Що стосується Ірини Фаріон, якщо чесно, то я почала дивитися її відео лише після вбивства. Ну, я сама не знала, які погляди в неї були. До цього ми зі Славиком цієї теми не чіпали, і він ніколи не згадував Ірину Фаріон. Я знаю, що до мовного питання має нормальне ставлення. Тобто тут немає такого мотиву.

Мати підозрюваного також каже, що син хотів стати військовим. У березні він закінчив курси на оператора БПЛА і мріяв поповнити лави ЗСУ, його батько також захищає Україну на фронті, додала вона.