На Херсонщині росіяни обстріляли машину швидкої допомоги, є поранений

Потерпілого госпіталізували, лікарі надають йому необхідну допомогу.

Pixabay

Російські війська атакували безпілотниками автомобіль бригади швидкої допомоги у Бериславі Херсонської області, внаслідок чого було поранено водія. Про це повідомили у пресслужбі обласної військової адміністрації.

- Сьогодні вранці у Бериславі російський безпілотник атакував авто бригади екстреної медичної допомоги. Вибухову травму та поранення ноги отримав 42-річний чоловік. Його госпіталізували до лікарні для надання медичної допомоги, - йдеться у повідомленні.

Також російські військові завдали ударів по об'єкту критичної інфраструктури, спорткомплексу та житловим кварталам, включаючи багатоповерховий будинок та три приватні будинки. Було також пошкоджено автомийки, гаражі, автобуси, карета швидкої допомоги та приватні автомобілі. Внаслідок атак постраждали вісім людей.

Як зазначили у відомстві, протягом останньої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Бургунка, Осокорівка, Микільське, Понятівка, Львові, Берислав, Садове, Одрадокам'янка, Федорівка, Тягинка, Придніпровське, Зеленівка, Антонівка, Чорнобаївка, Новоолександрівка та Осоківка.