Він вважає, що не потрібно розділяти українське суспільство, - Нєбитов про підозрюваного у вбивстві Фаріон

Чиновник вважає, що передбачуваний убивця "любить Україну".

Мирослав БЗІКАДЗЕ

Підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон В'ячеслав Зінченко є патріотом України, а розправу з екснардепом вважає "правильним вчинком". Про це заявив заступник голови Національної поліції Андрій Нєбитов в ефірі "Радіо Свобода" після спілкування з хлопцем.

- Є людина, абсолютно проукраїнська. Я особисто з ним спілкувався. Він шанує Україну. Його батько воює у певній бригаді. Він любить Україну і йому здається, що він діяв правильно, – розповів Нєбитов.

За його словами, на скоєння злочину Зінченко підштовхнули мотиви, про які він поки що замовчує. Також Зінченко вважає, що "не треба поділяти українське суспільство".

– Йому здається, що він діяв правильно. Він вважає, що не треба поділяти українське суспільство. Він мав свої мотиви - не знаю, скаже він про це журналістам чи не скаже, - зазначив чиновник.

Представник поліції також повідомив, що Зінченко був учасником якихось спільнот, де отримував рекомендації. Учасники групи давав і поради йому, як правильно "замаскуватися", щоби піти непоміченим з місця злочину і не бути викритим поліцією.