Глава МВС нагородив львівських поліцейських, які розкрили вбивство Фаріон

Правоохоронців відзначили нагородною зброєю, нагрудними знаками, а також вручили спеціальні звання.

facebook.com/UA.National.Police

Поліцейські, які розкрили вбивство Ірини Фаріон, отримали відзнаки. Про це 26 липня повідомила Національна поліція України.

- Міністр внутрішніх справ та Голова Нацполіції відзначили керівників окремих підрозділів, оперативників карного розшуку, слідчих, співробітників кримінального аналізу, криміналістів, дільничних офіцерів поліції та інших служб поліції Львівщини, — розповіли в пресслужбі відомства. 

Поліцейських відзначили нагородною зброєю, нагрудними знаками «За безпеку народу», «За відзнаку в службі», «Знак пошани», а також вручили чергові та позачергові спеціальні звання, уточнили в Нацполіції.

Очільник Національної поліції України Іван Вигівський зазначив, що за останні роки це вбивство – одне із найрезонансніших.

- Це ще раз доводить, що в часи війни у країні немає безпечних місць, немає областей, де ворог не планував би злочини та дестабілізацію ситуації. Розкриття вбивства Ірини Фаріон – це результат спільної якісно виконаної роботи кількох сотень правоохоронців. Я дякую усім за службу, — сказав він.

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко заявив, що правоохоронці зупинили діяльність “групи, яка працювала не лише в Україні, але й за межами нашої держави”. 

- Фактично, ви зірвали спробу дестабілізації нашого суспільства, і не дали здійснитись задумам людей, які планували політичні злочини на ґрунті ненависті. Пророблено колосальну роботу і кожному з вас я дякую за службу, за такий хороший результат — тим, хто прочісував ліс, опитував людей, переглядав десятки терабайт інформації, проводив аналіз та в інший спосіб був задіяний до розкриття цього вбивства, — сказав він.