Прем'єри тижня: MONATIK у новому кліпі станцював із синами, а Grosu – обвела навколо пальця злочинця

Розповідаємо про музичні релізи артистів за минулий тиждень.

прес-служба MONATIK

Ганна Трінчер - "Зі смаком вишні"

Співачка Ганна Трінчер представила трек "Зі смаком вишні", в якому показує себе з нового боку, відходячи від образу "гарної дівчинки". За словами артистки, це літній сингл про внутрішні зміни, прийняття себе справжньою і тією, яка не боїться показати свою індивідуальність і готова дотримуватися своїх принципів. Кліп "Зі смаком вишні" - це алюзія на творчість Брітні Спірс, яка надихає Ганну Трінчер.

- Ця пісня для мене дуже особлива, тому що вона про внутрішню свободу та прийняття себе такою, якою я є. Вона про те, наскільки важливо бути чесним перед собою і не боятися змін. Кожен із нас має свої секрети, свої «скелети у шафі», і це нормально. Я більше не хочу бути ідеальною для когось, я хочу бути справжньою для себе, – поділилася співачка.

MONATIK - "Не Мине"

MONATIK презентував кліп на трек "Не Мине" в якому станцював разом із синами Данилом та Платоном. Відео, зняте у київській галереї «М17», є синтезом різних форм мистецтва та особистих переживань артиста. У кадрі співак об'єднав музику, танці, живопис та діджитал-арт. У ролику також можна побачити роботи українських художників, таких як сестри Фельдман, Артем Прут, Данік Манжос, Алексіс Олін та Максим Мацевко (KOTO). Крім того, MONATIK вперше постає перед глядачами як художник та показує свої власні полотна, що становлять колекцію The Views. Трек увійде до четвертого сольного альбому виконавця "Вічно танцююча людина", реліз якого запланований на осінь цього року.

– Музика іноді може допомогти. У моєму випадку музика сьогодні - це телепорт у різні місця, спогади та фантазії про майбутнє. Ввімкнув, заплющив очі і... полетів... Нехай звучить і ніколи не пройде, - зазначив музикант.

TAYANNA & Serge Proshe - Ecstatic

TAYANNA в колаборації з діджеєм Serge Proshe записала трек Ecstatic, який є музичним втіленням історії кохання. У пісні артисти звертаються до слухачів із закликом відкрити свої серця для нових емоцій, наголошуючи, що кінець одного шляху – це початок нового.

– Мій творчий шлях завжди був відображенням моїх емоцій. Ecstatic став своєрідною терапією для вираження та прояву своїх внутрішніх конфліктів і переживань. Ця композиція стала моєю власною автентичною історією, де я відпускаю те, що було, та визнаю те, що буде. Зустрівшись із Сергієм, я дала йому послухати пісню, і йому відгукнувся настрій треку. Так і розпочалося наше співробітництво, – поділилася співачка TAYANNA.

KOLABA & АЛЛА КУДЛАЙ - "Красива жінка незаміжня"

Учасники проєкту KOLABA представили нову версію хіта "Красива жінка незаміжня" Алли Кудлай. Музиканти перевипустили трек, який став гімном самотніх жінок, на честь ювілею артистки, якій 23 липня виповнилося 70 років. Оригінальна версія пісні на вірші Анатолія Матвійчука та музику Олександра Морозова була вперше презентована у 1995 році.

- У день сімдесятиріччя Алли Кудлай ми раді представити нову інтерпретацію її життєвої пісні "Красива жінка незаміжня", написану народним артистом України Анатолієм Матвійчуком. Цей хіт став символом сили та незалежності для тисяч жінок, які відкривають у собі нові можливості та вірять у свої сили. Він закликає до продовження свого шляху незважаючи на всі життєві випробування, нагадуючи кожній жінці, що вона завжди гарна і сильна незалежно від віку, - зазначили музиканти.

Потап - "Вибач"

Співак та продюсер Потап записав новий трек "Вибач". Це пісня присвячена жінкам, які люблять своїх чоловіків незважаючи ні на що і вміють прощати, а також чоловікам, які не соромляться вибачатися за свої помилки. За словами артиста, ця навичка є не лише проявом усвідомлення своїх помилок, поваги та турботи про інших, але й важливою складовою того, що робить нас людьми.

- Звісно, ​​у цьому світі є й такі люди, які мені не пробачили, - зізнався продюсер. - Однак я пробачив усім і не шкодую ні про що. Хоч я – людина емоційна, але не тримаю образ на інших, бо образа - це негативна енергія, яка насамперед впливає на мене.

ROIKO - "Станції"

Учасниця "Голосу країни-13" ROIKO (Олександра Ройко) випустила пісню "Станції", в якій нагадує про важливість зберігати зв'язок та підтримувати один одного навіть на відстані. У ній станції та лінії символізують розлуку, коли рідні люди роз'їжджаються по різних містах.

- "Станції" - трек про особливих людей. Впевнена, що кожна людина має друзів і близьких, які фізично далеко, але ці люди завжди в нашому серці, завжди поруч з нами. Війна розкидала людей по різних країнах та містах, між нами всіма - «станції», але всі ми «лише хочемо любити», - коментує Roiko.

Аnna Wings - "Сильні люди"

Аnna Wings представила сингл-маніфест "Сильні люди", яким хоче надихнути підтримати та надати сил усім, хто стикається з життєвими випробуваннями. Співачка вважає цей трек «світлом у темряві, яке супроводжує у складні часи та надихає на нові здобутки».

- Ми завжди об'єднуємося у найважчі моменти, але водночас маємо пам'ятати, що не варто піддаватися на провокаційний контент, який може розколоти наше суспільство. Оскільки мета у нас одна – Перемога, – розповіла співачка.

Геля Зозуля - "Темно так"

Геля Зозуля представила пісню "Темно так", написану задовго до випуску її першого хіта "КоляГаля". У треку артистка співає про складний період в особистому житті та асоціює себе з Україною, яка пережила жорсткі блекаути, коли на карті світу вона стала темною плямою.

- Це зараз я палаю. А колись я згасла. Рядки "темно, темно так стало на світі без мого світла" були написані у складний життєвий момент. Але вже тоді я знала і казала собі, що якщо я переживу ЦЕ, то потім будь-які проблеми здаватимуться нічим. Так і сталося, – уточнила вона.

Grosu - "Малинові вуста"

Grosu запрем'єрила україномовну версію хіта "Малиновые губы". Цей сингл є першим треком з альбому хітів українською мовою від артистки. Оновлений кліп на пісню створили в рекордно стислий термін - лише за 10 днів, а головну роль у ньому виконав актор, з яким Аліна вже встигла попрацювати на одному з майданчиків у Голлівуді. Він має українське коріння, але ріс з дитинства в Лос-Анджелесі. За сюжетом героїня Гросу щедро обливає білу сорочку хлопця червоним вином, що є приводом для романтичного знайомства. Однак у фіналі виявляється, що спокусниця працює над розкриттям кримінальної справи і її мета - заволодіти сріблястою валізкою злочинця.

- Ми знімали у легендарному ресторані Bubba Gump, де знімався фільм «Форрест Гамп», та в одному із найісторичніших пам'ятних готелів Голлівуду. Там любили гостювати Мерлін Монро та Кларк Гейбл. У той же момент у цьому місці знімалося багато популярних фільмів за участю Майлі Сайрус, Бреда Пітта, Джонні Деппа, Тіма Бертона, Квентіна Тарантіно та інших, - уточнила співачка. - Я сподіваюся, що танцювальні мотиви, позитивний текст та вайб, який несе ця композиція підтримуватиме, відволікатиме від буденності, даруватиме настрій і навіть лікуватиме.

SOWA - "Дурепа"

SOWA випустила кліп на зухвалий трек "Дурепа". Це сингл про стан кожної дівчини, яка хоч раз закохувалась не в того хлопця. Напередодні прем'єри пісня співачки ледь не викликала справжній скандал серед киян. А все тому, що SOWA влаштувала концерт просто неба на кабріолеті, прикрасивши його великими гральними картами. Відео її поїздки розлетілося місцевими пабліками, де артистку вже встигли звинуватити у рекламі казино.

- Кожна дівчина колись хоч раз у житті почувала себе так, як у цій пісні «Дурепа», коли закохувалась у когось, кого варто було б оминати. У цій пісні можна зустріти посилання на карти. Якою б поширеною не була раціональність у нашому світі, бажання дізнатися «Чи є почуття у нього до мене?» на розкладі карт таро часто переважає. Адже так хочеться дізнатися, що ж буде далі, підтвердити, можливо, й неіснуючі почуття партнера. Особливо під час війни карти набули більшого попиту, адже люди хочуть дізнатися відповіді на чимало запитань, - прокоментувала прем'єру SOWA.