Оксана Гутцайт розповіла про зраду нареченому і чим її підкорив майбутній чоловік

Телеведуча зізналася, чим її підкорив майбутній чоловік і як пішла від колишнього бойфренда.

youtube.com/Слава Дьомін

Ведуча "Фактів ICTV" та телемарафону "Єдині новини" Оксана Гутцайт розповіла про знайомство з майбутнім чоловіком та вчинок, за який їй досі соромно. В інтерв'ю Славі Дьоміну Гутцайт зізналася, що в минулому зустрічалася з хлопцем, за якого збиралася заміж, проте до одруження справа так і не дійшла, оскільки в їхніх стосунках сталася зрада.

Тоді Оксана познайомилася з іншим чоловіком, який залишив їй записку зі своїм номером телефону, і вона потайки продовжила з ним спілкування. Почавши роман на боці, Гутцайт не наважилася розповісти про це ще на той момент своєму нареченому. Телеведуча наголосила, що тоді до останнього не вірила, що інтрижка може призвести до чогось серйозного.

- Я вважаю, що там я була сильно, м'яко кажучи, не права. Ця людина просто нічого не зробила такого поганого для мене, щоб я так з нею вчинила. Історія в моєму житті, за яку мені соромно. І зараз, коли я чую це з інших вуст, це виглядає ще гірше, – наголосила знаменитість. - Я не знаю, як це пояснити, окрім сказати, що це було як якесь затемнення. Я могла сказати чесно, не грати цю гру. Якщо перенести всю цю ситуацію на себе, це дуже прикро. Це взагалі незрозуміло, як рідна людина може так вчинити.

Оксана уточнила, що це давня історія, але через роки їй вдалося зустрітися і налагодити спілкування з колишнім коханим. Ведуча також розповіла, тим самим бойфрендом, який втрутився в її стосунки, був Вадим Гутцайт, який згодом став її чоловіком та батьком її дітей. Пара познайомилася на спортивному форумі в Ізраїлі.

– Це вже було дуже давно. Помилки молодості вони можуть бути, але їх треба переглядати та виправляти. Я поглянула і зрозуміла, що зробила неправильно. Вибачилася, і ми зараз чудово спілкуємось. Ми залишилися добрими друзями. Лише вчора пили каву. Говорили про дітей, про сім'ї, роботу, - поділилася телеведуча.

Гутцайт 47 років. До кар'єри на телебаченні Оксана присвячувала себе художній гімнастиці, якою займалася з 5 років. Вона отримала розряд майстра спорту України, працювала тренером з гімнастики у Харкові, а у 24 роки переїхала до Києва. Вона була ведучою проєктів на НТН, Новому Каналі, 1+1 та СТБ, а з 2015 року працює на телеканалі ICTV ведучою програми "Факти".