Дженніфер Лопес відсвяткувала 55-річчя вечіркою в стилі "Бріджертонів" і без Бена Аффлека

Зірка відсвяткувала ювілей у стилі епохи Регентства в компанії друзів і дітей, але без чоловіка Бена Аффлека.

Американська співачка і актриса Дженніфер Лопес відзначила свій день народження костюмованою вечіркою в стилі «Бріджертонів». У середу, 24 липня, зірці виповнилося 55 років, і з цієї нагоди вона організувала воістину "королівське" свято, де постала в образі королеви Шарлотти із серіалу Netflix. Кадрами із заходу артистка поділилася в Instagram.

Для вечірки Дженніфер орендувала карету, запряжену білим конем, замовила багатоярусний торт і виступ струнного квартету. У день свята її друзі одягли костюми епохи Регентства, а сама іменинниця змінила за вечір два вбрання - спершу з'явилася перед гостями в бальній сукні з корсетом, розшитим золотими деталями, а потім перевдяглася в м'ятно-зелену сукню, доповнивши образ білими рукавичками і аксесуарами у вигляді намиста.

На вечірці були помічені 16-річні діти зірки, син Макс і Еммі Мерібел, менеджер співачки Бенні Медіна, а також педагог із вокалу Стіві Маккі, проте не було чоловіка співачки Бена Аффлека. Уже кілька місяців ЗМІ стверджують, що пара не живе разом з березня 2024 року і навіть виставила на продаж спільний будинок.

Лопес і Аффлек знову почали зустрічатися 2021 року, через двадцять років після перших заручин, а в липні 2022-го таємно розписалися в Лас-Вегасі. Через кілька тижнів пара зіграла пишне весілля в колі родини в маєтку Бена у штаті Джорджія. До возз'єднання з Аффлеком Лопес була одружена з колегою Марком Ентоні. Від цих стосунків у неї є двоє дітей. У Аффлека троє дітей від актриси Дженніфер Гарнер, з якою він розлучився у 2018 році.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Jennifer Lopez (@jlo)