Узбекистанець, який напав на українських підлітків у лісі Варшави, зустрічався там із неповнолітньою

Дівчина призначила зустріч чоловікові, а потім прийшла туди із друзями, які забрали у нього ключі від машини та телефон.

Чоловік, який кілька днів тому напав на українських підлітків у лісі у Варшаві, зустрічався там із 13-річною дівчиною з України.  Вона прийшла на зустріч разом із трьома друзями, усіх (крім того, якого госпіталізували) також затримано поліцією, повідомило tvn24. pl.  

За даними поліції Варшави, 13-річна дівчинка сама домовилася про зустріч із 25-річним чоловіком. Коли він прийшов, виявилося, що підліток була там із друзями. Правоохоронці вважають, що першими атакували підлітки. Під час огляду місця бійки між українцями та узбекистанцем правоохоронці виявили у безпосередній близькості від місця події небезпечні предмети, закопані підлітками: телескопічний кийок, складаний ніж та інші предмети.

За даними польських ЗМІ, конфлікт почався після того, як підлітки забрали у чоловіка ключі від автомобіля та телефон. Під час нього узбекистанець взявся за ніж та поранив підлітків. Один отримав поранення в ділянку грудей (він у лікарні), а другий - рану руки, його того ж вечора відпустили з лікарні, і він опинився під наглядом поліції.

За даними прокуратури, після збирання доказів узбекистанцю висунуто звинувачення у нападі на людей, йому загрожує позбавлення волі до двох років. Чоловіку оголошено запобіжний захід у вигляді заборони на виїзд з країни та поліцейського нагляду, який пов'язаний з обов'язком раз на тиждень бути в призначений підрозділ поліції.