В Одесі водій провіз військовослужбовця ТЦК на капоті

Травмовано військовослужбовця, який проходить службу в ТЦК та СП після бойових поранень на фронті.

t.me/xydessa

В Одесі авто протягнуло співробітника ТЦК на капоті. Про це повідомили місцеві телеграм-канали, а також підтвердили в Одеському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки.

- 24 липня 2024 року в Хаджибейському районі Одеси стався прикрий та неприпустимий інцидент. На законні вимоги спільної групи оповіщення військовослужбовців територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) і представників Національної поліції надати документи, що підтверджують особистість, та військово-облікові документи водій транспортного засобу продовжив рух. Внаслідок цього він завдав травм військовослужбовцю, який після бойових поранень на фронті проходить службу в ТЦК та СП, — розповіли у фейсбуці ТЦК.

Потерпілий співробітник ТЦК надав свідчення, щоб сприяти притягненню порушника до відповідальності за порушення правил дорожнього руху. У ТЦК додали, що жахливе ставлення до захисників, які втратили здоров’я на передовій, є неприпустимим. Особи, які здійснюють протиправні дії стосовно українських військових, будуть притягнуті до відповідальності згідно з законодавством.

20 червня схожий інцидент стався у Приморському районі Одеси, зазначили в ТЦК. 5 липня суд на два місяці арештував водія, який травмував військовослужбовців.

Одеські телеграм-канали опублікували два відео інциденту в Хаджибейському районі — з вулиці та з салону машини. Водій та пасажирка авто з використанням нецензурної лексики поскаржилися на те, що їм нібито зламали двірники та погрожували зброєю.