Залужний привітав дружину з днем народження та показав спільне фото з Лондону

Ексголовнокомандувач ЗСУ, а нині посол у Британії повідомив, що в Олени майже немає власних світлин.

t.me/Zaluzhnui

Ексголовнокомандувач ЗСУ посол України у Британії Валерій Залужний опублікував спільне фото с дружиною, вітаючи її з днем народження. Він зазначив, що в Олени майже немає власних світлин, і на більшості вони разом.

- Переглядаючи наші сімейні фото, я зрозумів дуже важливу річ. У Тебе, зовсім немає власних фото, за великою рідкістю де тебе знімав я. Це лише декілька знімків де ти виглядаєш зовсім не звично. Лише мільйон фото де ми разом. І так воно і є . Важко навіть уявити як би склалося моє життя без тебе і на скільки важко тобі було завжди бути поруч. Люблю тебе безмежно. Дякую тобі за все. З Днем народження! - написав Залужний.

На опублікованому спільному фото Залужних можна побачити головні туристичні пам'ятки Лондона — Лондонське око та Біг-Бен.

Згідно з інформацією з відкритих джерел, 24 липня Олені Залужної виповнилося 48 років. У той час, коли Валерій Залужний був головнокомандувач ЗСУ, вона працювала в Укргазбанку. У подружжя є дві доньки від попередніх шлюбів — Христина та Аріна.