У Москві підірвали машину топвійськового, йому відірвало ступні, — ЗМІ

Вибухнуло авто із заступником начальника підмосковного центру супутникового зв'язку Андрієм Торгашевим.

t.me/astrapress

На околиці Москви підірвали автомобіль із російським військовим Андрієм Торгашевим. Він та його дружина вижили, але поранені. Про це повідомив телеграм-канал ASTRA.

Toyota Land Cruiser вибухнув рано-вранці в середу, 24 липня, на Синявинській вулиці. Також постраждали поряд припарковані машини. 49-річний Торгашев є заступником начальника передавального радіоцентру військової частини 33790 в Підмосков'ї. Це 89 центр супутникового зв'язку ЗС РФ.

Вибух стався, коли на парковці біля житлових будинків в авто сідали чоловік та жінка. У військового відірвало ступні, а його дружина отримала осколкові поранення. Обох госпіталізували. Причиною вибуху стала детонація вибухового пристрою. Слідчий комітет РФ порушив кримінальну справу. Слідчі кваліфікували це як замах на вбивство. На місці вибуху працюють сапери.

До прибуття швидкої допомоги подружжя з підірваної машини витягли перехожі, вони ж надали пораненим першу допомогу. Весь район біля будинку тимчасово перекрили, також не працював громадський транспорт.