Зірка "Конотопської відьми" Малкова розповіла, чому не повертає дітей із Польщі та де сама хоче жити

Артистка відповіла, де хоче жити у майбутньому і чому не наважується привезти дітей до України.  

instagram.com/tannita_malkova

Зірка "Конотопської відьми" Тетяна Малкова на початку повномасштабної війни поїхала із сім'єю до Польщі, розповіла, чи планує з дітьми повертатися жити в Україну. Коротко про артистка зізналася, що до перемоги України у війні не хоче, щоб діти росли під звуки повітряної тривоги і не готова ризикувати їхньою безпекою, але спадкоємці просять приїхати додому, щоб зустрітися з рідними.

– Ми вирішили на сімейній нараді, що доки не буде піднятий келих за перемогу, діти будуть у Польщі. Адже вони не іграшки, їх не можна туди-сюди тягати. Там з'явилися якісь друзі, вони ходять до школи. Я не хочу, щоб діти росли під тривогами. От я чую тривогу, і цей неприємний звук пронизує прямо з середини. Як би ти не усвідомлював, що така наша реальність, це все одно вибиває тебе з життя. Я, доросла людина, з цим важко справляюся. Що говорити про дітей? З іншого боку, якби не було можливості, то не знаю. Я розумію і поважаю вибір тих людей, які залишилися тут з дітьми. Кожен обирає для себе. Я вирішила, що вони виїдуть, щоб могли жити в плюс-мінус спокійній атмосфері. Діти дуже просяться, щоб я їх хоча б на тиждень привезла сюди - побачитися з бабусями, дідусями, з друзями. Я розмірковую. Ще не вирішила остаточно, - зазначила Тетяна.

Діти акторки ходять до польської школи і вже вивчили мову, старша дочка нещодавно склала іспити до коледжу. Сама ж Малкова поєднує роботу та життя на дві країни, знімаючись в українських та польських проєктах, проте на запитання про те, де хоче жити у майбутньому, відповідає так:

– Хочу жити вдома. Я не знаю, де мій дім. Як співає «Один у каное» – «справа в тому, що в мене немає дому». Це дуже дивне почуття. Я і не там, і не тут, і всюди одночасно. Це як перевірочка на оптимізм: для когось ця склянка – наполовину порожня, для когось – наполовину повна. З одного боку, ти наче розумієш, що розширюєш горизонти. Моєю мрією було, що планета – це мій дім, кордони мене вибішували. Я не розуміла, чому маю оформляти якісь візи, якісь документи. Я ж нормальна людина, нікому не бажаю зла, я хочу подорожувати, я народилася на планеті Земля, я хочу бути всюди. Тому наче дім і є, а наче його й немає. Ми позавчора знімали в будинку, де я жила з родиною до повномасштабної війни. Водій мене привіз, я вийшла з машини і розплакалася. Навіть не знаю чому. Мабуть, тоді відчула себе вдома. Було дуже щемливо.

Малковій 35 років. Вона телеведуча, актриса та співачка. У 2013 році брала участь у шоу "Голос країни", була ведучою програм на телеканалі "Перший Автомобільний", ранкового шоу "Підйом" на Новому каналі та "Джедаі" на 2+2. Одружена з режисером Дмитром Малковим, у пари двоє спільних дітей. Найвідоміші ролі: "Опер на виклик", "Ментівські війни. Харків", "Дільничний з ДВРЗ", "Козаки. Абсолютно брехлива історія", "Моя улюблена Страшко".