Українка Костюк увійшла до списку сіяних тенісисток на Олімпіаді-2024

У цьому переліку вона стала єдиною тенісисткою з нашої збірної.

REUTERS

До списку сіяних тенісисток на літніх Олімпійських іграх у Парижі увійшла перша ракетка України Марта Костюк. Про це пише Punto de Break.

В одиничних турнірах з тенісу серед чоловіків та жінок візьмуть участь по 64 гравці, з яких 16 будуть сіяними. Сіяні спортсмени не зіграють між собою у перших двох раундах, а представники однієї країни також не зможуть зустрітися один з одним у перших двох раундах.

В 1/8 фіналу перші-четверті сіяні можуть зустрітися з гравцями, які мають 13-16-ті номери, а ті, хто перебувають у діапазоні від п'ятого до восьмих місць, можуть зіграти з дев'ятими-дванадцятими. У чвертьфінальних матчах перші-четверті сіяні можуть зустрітися із п'ятими-восьмими номерами. Жеребкування турніру відбудеться 25 липня, а самі змагання пройдуть з 27 липня по 4 серпня. На Олімпіаді-2024 у тенісному турнірі також візьмуть участь Даяна Ястремська, Еліна Світоліна та Ангеліна Калініна.

Список сіяних тенісисток на Олімпіаді: Іга Свьонтек, Корі Гауфф, Олена Рибакіна, Жасмін Паоліні, Джессіка Пегула, Чжен Ціньвень, Марія Саккарі, Даніель Коллінз, Барбора Крейчикова, Олена Остапенко, Емма Наварро, Марта Костюк, Донна Векіч, Беатріс Хаддад-Майя, Діана Шнайдер та Лейла Фернандес.