Музикант Міша Крупін отримав повістку та пройшов ВЛК

Артист уже місяць перебуває у Харкові, де проходить необхідні обстеження та готовий там приступити до служби.

instagram.com/mishakrupin1

Український співак Міша Крупін вступив до лав ЗСУ. Напередодні артист зізнався у соцмережі Х, що після довгих роздумів вирішив добровільно мобілізуватись і наразі займається підготовкою необхідних документів. У сторіс Instagram музикант зазначив, що вже отримав повістку і проходить ВЛК.

- Шановні ЗМІ, дякую вам за увагу, що стежите за моїм Twitter, це дуже приємно. Я вас триматиму в кусі. Зараз проходжу ВЛК і вже отримав повістку, і все... Все буде гаразд, - уточнив Крупін.

Продюсер співака у коментарі "РБК-Україна" зізналася, що Крупін уже місяць перебуває у Харкові, де проходить необхідні обстеження та готовий там приступити до служби.

– Не хочу, щоб за мене вирішували. Хочу просто піти та мобілізуватися. І хочу зробити це у Харкові, бо у Харкові – це інше відчуття. Ти розумієш, що маєш робити як справжній чоловік, - процитувала слова зірки Юлія Віктор.

Міші Крупіну 43 роки. У 2019 році заснував гурт "Корупція", який випускав треки у стилі нео-шансону. У травні 2024-го оголосив про закриття колективу, розірвання контракту з лейблом Papa Music і початок сольної кар'єри. Музикант двічі був одружений. Співак має сина, який близько п'яти років проживає в Ізраїлі і відслужив там в армії. У Крупіна також є дочка від першого шлюбу з росіянкою та молодша спадкоємиця від другого шлюбу.