Радіоведучий Сергій Кузін приїхав до України і розповів, чим заробляє на життя у США

Шоумен емігрував через сина, який народився в Америці, але часто навідується до України.

facebook.com/sergey.kuzin.16

Продюсер і радіоведучий Сергій Кузін приїхав до України зі США, де мешкає з сім'єю понад два роки. Як пише "РБК-Україна", Кузін вже майже місяць перебуває на батьківщині, а днями побував на фестивалі Atlas United, де поспостерігав за виступом вокалістки нідерландського гурту Within Temptation Шерон ден Адель.

У коментарі виданню шоумен розповів, що приїхав до України, щоб відвідати свою маму. За словами продюсера, в Америці він працює радіоведучим ранкового шоу на російськомовній станції, основна цільова аудиторія якої – українці та ті, хто має проукраїнську позицію.

- Я раджу, як на мене, усілякі розумні речі власникам радіостанції. У Нью-Йорку, до речі, це найбільша російськомовна американська радіостанція, – зазначив Сергій. – Ми працюємо на Україну. У цьому сенсі все гаразд. Багато української музики в ефірі, що не може мене не тішити.

Кузін народився у східній Німеччині, навчався у Білорусі на військового, а потім переїхав до Львова, де здобув освіту з журналістики. Обіймав посаду члена ради директорів у радіохолдингу "ТАВР медіа", генерального директора "ХІТ-FM", вів ранкове шоу "Камтугеза" на радіостанції Radio ROKS, а потім був ведучим шоу "Зроби мені смішно" та продюсером проєкту "Фабрика зірок-4" на "Новому каналі". До 2015 року був продюсером співачки Еріки (наразі Mamarika. – Авт.). У серпні 2022 року Сергій вийшов зі складу власників деяких радіостанцій, але залишився керівником "Байрактару" (раніше "Російське Радіо Україна"). Кузін зізнався, що головною причиною його еміграції став малолітній син, який народився у США у 2018 році.