Тарас Цимбалюк вибачився за скандал з вечіркою з російськими піснями: Був неправий

Артист пояснив скандальні кадри вечірки біля басейну з друзями та блогером Анною Алхім.

Український актор Тарас Цимбалюк прокоментував скандал із вечіркою, де веселився у компанії друзів під пісні російських виконавців. У новому посту Instagram артист визнав, що не мав рації і вибачився за свою грубу помилку.

- Привіт! Всі вже прокляли мене? Всі побажали смерті мені і моїм близьким? Те, що публічна людина зʼявляється у соц просторі і по фону вмикають ворожу музику - це пройоб. ЦЕ МІЙ ГРУБИЙ ПРОЙОБ! Я це визнаю і не збираюсь зараз це змахувати на обставини. Також не хочу виправдовуватись і списувати на те, що і хто вмикав. Пройоб - є пройоб! І він тільки мій, – уточнив він. - Дякую, друзям, близьким, колегам, людям у соц.мережах, що вчора телефонували, писали і підтримували! Ціную! Був неправий!

Тарас також попросив українців з аудиторією в соцмережах бути пильними, не допускати таких ситуацій.

- Люди, війна - штука загострююча і жорстока. В першу чергу тому, що соціум, практично цього не усвідомлюючи, обернувся на звірів-радикалів, котрі готові одне одного загризти при першій можливості. Я дав вперше таку можливість і це одразу стало рушійною течією. Але, власне, не треба мені забувати, що крім волонтерства і виробництва українських фільмів та серіалів, я - публічна людина, котра завше під лупою! І тут варто зробити висновки не тільки мені. На своєму прикладі хочу попросити українців з аудиторією бути пильними! Усвідомте, за вами йдуть люди. Як показує практика, ви можете допомагати країні роками, бути прикладом і кумиром, але достатньо однієї помилки і вас з величезною радістю змішають з г*вном, - підсумував актор.

Напередодні інтерв'юер Аліна Доротюк у своєму телеграм-каналі опублікувала пост із кадрами вечірки, де Тарас Цимбалюк разом із коханою Світланою Готочкіною та друзями, серед яких була блогерка Анна Алхім, веселиться під пісні російських та білоруських виконавців. На відео звучали треки Земфіри, гурту «Лепріконси» та Сергія Мазаєва, який підтримує Путіна, а також української виконавиці Вєрки Сердючки. Журналістка також нагадала, що у червні 2022 року Цимбалюк у її інтерв'ю заявляв, що "російська мова - це мова агресора і вона несе в собі зло". У відповідь на скандал обраниця актора заявила, що "хейт пишуть диванні критики", та порадила кожному сконцентруватися на своєму житті.