Актор Крилов про вечірку Цимбалюка з Алхім: Де мозок? Залишився на «весєннєму Арбаті»?

Артист оскандалився кадрами з вечірки, де слухає російські пісні в компанії друзів та блогера Анни Алхім.

Колаж KP.UA

Актор Петро Крилов, відомий за серіалами "Ментівські війни. Одеса" та "Пес", у соцмережах засудив колегу Тараса Цимбалюка за вечірку під пісні російських виконавців. У Facebook артист підкреслив, що бажання говорити російською чи перейти на українську, слухати пісні країни-агресора - це усвідомлений вибір кожної людини, проте будучи медійною, вона має розуміти, що своїми діями «підставляє абсолютно весь акторський цех».

- З приводу Цимбалюка я можу написати лише одне. Нах*й моралізаторство: бажання розмовляти російською чи слухати/співати російські пісні це твій особистий вибір побудований на твоїй особистості і тому яка ти людина. Процес внутрішньої перебудови — він довгий та жорсткий та потребує багато всього. Може затягнутися. Може зупинитися. Може навіть не розпочатися. Я в це не лізу і лишаю це за людиною. Але бл*дь, наскільки треба бути без клепки в голові, щоб маючи величезну аудиторію, яка знає тебе як україномовного актора, патріота своєї країни, людину яка допомагає фронту - прийти в тусовку де толерується російське і навіть, бл*дь, не попросити не знімати, не тегати та не виставляти тебе в сторис? Ну, *б*ть, де мозок? Залишився на «вєсєннєму Арбаті»???, – написав артист.

У коментарях під постом позицію Крилова підтримали колеги Агата Ларіонова, Влада Дедкова, В'ячеслав Бабенков та Інна Приходько.

- От мене нереально харить, що я це читаю з супер депресивного деакупованого міста на Харківщині і бачу ці *бучкі на відео. Іноді ловлю себе на думці шо я хочу бути довбойобкою, у них такі щасливі обличчя і все їм пофіг в цьому житті… Тому можливо я заздрю Тарасу, бо не кожна людина дійсно здатна вивезти все що відбувається навколо, іноді дійсно можливо краще закритися у своїх аут оф контекст бульбашках і абсолютно з чистою совістю потім на всіх проєктах грати з серйозним всерозуміючим обличчям якогось мужнього мужика в формі, який пішов….пішов на війну… Це ж гра, так же в універі вчили, - підкреслила Агата Ларіонова.

Мова йде про скандал, який стався напередодні. Інтерв'юер Аліна Доротюк у своєму телеграм-каналі опублікувала пост із кадрами вечірки, де Тарас Цимбалюк разом із коханою Світланою Готочкіною та друзями, серед яких була блогерка Анна Алхім, веселиться під пісні російських та білоруських виконавців. На відео звучали треки Земфіри, Hi-Fi, "Руки вверх", гурту «Лепріконси» та Сергія Мазаєва, який підтримує Путіна, а також української виконавиці Вєрки Сердючки. Журналістка також нагадала, що у червні 2022 року Цимбалюк у її інтерв'ю заявляв, що "російська мова - це мова агресора і вона несе в собі зло". Сам артист відмовився коментувати скандал, а його обраниця заявила, що хейт пишуть дивані критики, і порадила кожному сконцентруватися на своєму житті.