Альона Вінницька розповіла про складні стосунки з чоловіком і чому боїться розлучення

Вінницька зізналася, що з роками навіть відчуває залежність від чоловіка, оскільки вони давно разом та звикли одне до одного.

instagram.com/alena_vinnitskaya

Співачка та телеведуча Альона Вінницька, яка понад 30 років одружена з музикантом Сергієм Большим, зізналася, що боїться розлучення. В інтерв'ю Славі Дьоміну артистка розповіла, що за цей час пара пережила різні ситуації і навіть робила паузу у стосунках на два з половиною роки. Нині виконавиця та музикант разом, однак у них не все так спокійно у шлюбі.

- На жаль, у моїх стосунках з Сергієм було все. Все, на чому можна просто вивчати, як можна і як не можна. Бо з 18 років без досвіду взагалі там якихось стосунків ми пройшли просто весь цей шлях. Коли все було "Боже, як класно", а потім все було погано, а потім якось рівно. Ми це все пройшли і проходимо далі.  Ніхто ще не зупинився! В наших стосунках не штиль, ні! Це дуже особисте,  –  поділилася Альона.

Вінницька уточнила, що з роками відчуває навіть залежність від чоловіка, оскільки вони давно разом і звикли одне до одного. Зірка наголосила, що, незважаючи на непорозуміння у шлюбі, думки про можливе розлучення пари її сильно лякають.

- Елемент залежності, безумовно, він є. Бо коли ти так глибоко корінням вростаєш в людину, дуже важко відчепитися, навіть якщо відбувається щось не те, що потрібно. Але ви не зможете обійти це. Взагалі, якщо у людей сталися якісь інтимні стосунки й вони один одного дізнались саме з цієї сторони, то це миттєва залежність, - сказала Вінницька. - Я боюся розлучення, звісно. Навіть не те щоб його боюся, я просто відчуваю свою неспроможність. Я відчуваю не якусь залежність чи страх. Я відчуваю нездатність самої щось зробити – таке є трохи.

Альона та Сергій разом з 1993 року, а одружилися у травні 1995-го. У липні в інтерв'ю телеканалу М1 зірка зізналася, що раніше подружжя пережило серйозну кризу у стосунках. Пара не жила разом, але ні Вінницька, ні Большой не хотіли остаточно розлучатись, і в той період їх зблизила робота.

Вінницькій 49 років. Була у першому складі групи "ВІА Гра" разом із Надією Мейхер (2000 - 2003). До повномасштабного вторгнення працювала ведучою шоу "Зірковий шлях" на каналі "Україна".