Кохана Цимбалюка відреагувала на хейт через вечірку з російськими піснями

Сам артист відмовився давати будь-які коментарі на цю тему.

instagram.com/got.sveta

Кохана актора Тараса Цимбалюка дизайнер та ресторатор Світлана Готочкіна відповіла на хейт через кадри, де пара у компанії друзів веселиться під пісні російських та білоруських виконавців. Напередодні подруга Готочкіної блогер Ганна Алхім опублікувала в Instagram відео з їхньої вечірки, де звучать треки Земфіри, гурту «Леприконсы» та Сергія Мазаєва, який підтримує Путіна, а також української виконавиці Вєрки Сердючки. На це у своєму телеграм-каналі звернула увагу інтерв'юер Аліна Доротюк.

- Всім привіт, мої дорогі та не дуже. Що я можу сказати? Читаю сьогодні коментарі під своїми постами, Тараса, своїх друзів і трохи ох**ваю від того, скільки у нас є злих і тупих людей, для яких найбільше задоволення - це об*ср*ти ближнього. Я трохи не розумію, чому в нашій країні так відбувається, якщо людина робить багато добрих справ для людей, суспільства, для нашої країни... спочатку ти дуже добрий, все добре, а потім в один момент, коли щось ця людина зробила не так, як вам хочеться і ви любите, то все... ви готові змішати людину з г*вном? А всі добрі справи та вчинки просто забуваються... Чому ви насамперед не подумаєте про себе, дорогі мої?

Чого ви досягли у своєму житті? Як ви допомогли зараз суспільству, волонтерам? Чому ви насамперед не дивитеся на себе? На свої вчинки? Що ви зробили корисного? Я впевнена на 100%, що всі ті, хто пише цей бруд, це диванні критики, які сидять вдома, переглядають новини і думають, кому яку ху*ню написати. Люди, так не можна. Почніть із себе, подумайте про своє життя і про те, що ви з себе представляєте і що корисного робите. Усім гарного та позитивного дня, - сказала у соцмережах Світлана.

Доротюк попросила Цимбалюка пояснити скандал, який розгорівся у соцмережах, проте артист відмовився давати будь-які коментарі на цю тему.

– Я попросила коментар у Тараса, але він відмовився коментувати цю ситуацію. Моралі не буде. Є лише висновки. На жаль, невтішні. Не слід писати, що це домашнє відео. Що хочуть, те й слухають. Це відео було опубліковано на багатотисячну аудиторію в Instagram. А про відповідальність за свою публічність перед аудиторією? Ні? Не чули? – зауважила журналістка.

Інтерв'юер також нагадала, що у червні 2022 року Цимбалюк в її інтерв'ю заявив, що "російська мова - це мова агресора і вона несе в собі зло".

Тарас та Світлана разом понад півтора року. До стосунків із Готочкіною артист був одружений із візажистом Тіною Антоненко. Пара розлучилася у червні 2022-го, за рік після весілля.