У лікарні Мечникова показали “поцілунок життя” пораненого бійця та його дружини через дихальну маску

Історію Владислава та Софії, які чекають на дитину, розповів головний лікар Сергій Риженко.

facebook.com/rsa010963

Головний лікар лікарні імені Мечникова показав “поцілунок життя” - поцілунок пораненого захисника та його вагітної дружини через дихальну маску. Історію Владислава та Софії Сергій Риженко розповів на своїй сторінці у Facebook

- "Поцілунок життя через дихальну маску… Нарешті моє кохання прийде до мене, -  каже Владислав. - Я вже можу сам дихати і говорити. Мої самотні дні закінчуються, моє життя знову продовжується. Коли я чекаю на Софію, мене радує небо, яке я бачу крізь вікно реанімації, шум міста. Я відчуваю, що одужую. Ангели та лікарі Мечникова дали можливість нам жити і зустрічатися знову". Прийшла Софія, і всі навколо відчувають їхнє серцебиття. Вона дає йому поцілунок життя і носить довгоочікувану дитину під своїм серцем, — написав гендиректор обласної клінічної лікарні у Дніпрі.

За словами Риженка, турбота та любов близьких у рази прискорює одужання важкопоранених героїв.

- Давайте їм більше поцілунків та тони любові для одужання, - закликав він.

Заступник медичного директора з надання екстреної медичної допомоги лікарні Мечникова Александр Толубаев повідомив у коментарях, що Владислав та Софія чекають на появу сина у листопаді й кажуть, що народжуватимуть лише у пологовому Мечникова.