Письменниця Забужко припускає, що росіяни під час похорону Ірини Фаріон можуть вчинити теракт

Вона звернулася до СБУ з проханням працювати під час похорону у режимі найвищої пильності.

Львівська міська рада

Письменниця Оксана Забужко припускає, що росіяни можуть влаштувати на похороні Ірини Фаріон масштабний теракт. Вона звернулася до спецслужб, аби ті були більше пильними. Про це Забужко написала у Fаcebook.

Письменниця наголошує, що при скупчені великої кількості людей окупантам буде дуже легко вчинити якийсь теракт, а потім подати своєму населенню інформацію, як якийсь черговий крок боротьби із недружньою Україною.

- Якщо трохи розуміти логіку чекістського мислення, вони б завтра на похороні Ірини Фаріон мали запланувати у Львові максимально гучний теракт, із великою кількістю жертв ("собрать всєх націков в кучу і грохнуть" - а після цього можна й оголосити своїм кріпакам, що "цель СВО достигнута", чому ні?). От просто все на те вказує - що в цьому місці "дорожньої мапи" зараз їм на ґвалт потрібна саме якась така "блєстящая побєда" (спробуйте на хвилиночку мислити не як людина, а як злочинець, і весь пазл вам складеться!), - написала Забужко.

Проте вона зазначила, що сподівається, що СБУ та всі відповідні служби під час похорону у Львові працюватимуть в режимі найвищої пильності. Однак і самим львів'янам під час похорону не варто нехтувати своєю безпекою.