Гайтана показала рідкісне фото з 7-річною дочкою

Артистка виклала в мережу рідкісний знімок зі спадкоємицею.

Співачка Гайтана у соцмережах показала рідкісний знімок із семирічною донькою Сапфір-Ніколь. Артистка опублікувала в Instagram фото, зроблене в авто, на якому мило посміхається зі спадкоємицею. Зірка доповнила кадр цілуючим смайликом.

Дочка Гайтани дуже змінилася і виросла за останній час. Разом з артисткою дівчинка носить однакові зачіски. Сапфір-Ніколь, як і її мамі, заплели багато косичок.

У 2016 році Гайтана призупинила пісенну кар'єру, а у листопаді 2023-го після тривалої творчої паузи заявила, що розірвала контракт із лейблом і повертається на сцену. З початку повномасштабної війни в Україні співачка рідко з'являється у медіаполі та приховує своє місцезнаходження. Після повномасштабного вторгнення РФ зірка опублікувала кілька постів із синьо-жовтим прапором на підтримку нашої країни, але публічно не засудила дії російських окупантів. Нещодавно виконавицю розкритикували в соцмережах через публікації російською мовою, а пізніше стало відомо, що артистка виступила в Киргизстані з російськомовною програмою.

Сапфір-Ніколь - дочка Гайтани від музиканта та продюсера Алекса Ессамі, за якого співачка вийшла заміж у 2017 році. До цього артистка була у стосунках з експродюсером Едуардом Клімом. Пара розлучилася у 2016 році після 10 років цивільного шлюбу.