Зеленський відреагував на вихід Байдена з передвиборчих перегонів

Український лідер наголосив, що останніми роками «було ухвалено багато сильних рішень».

president.gov.ua

Рішення американського президента Джо Байдена відмовитись переобиратися є «жорстким, але сильним». Про це на своїй сторінці в соцмережі Х (Twitter) написав лідер України Володимир Зеленський.

У своєму дописі Зеленський наголосив, що Україна вдячна Байдену за його «непохитну підтримку боротьби України за свободу, яка, наряду із сильною і двопартійною підтримкою у США, була і залишається критично важливою».

За словами українського президента, за останні роки було ухвалено багато сильних рішень, і вони запам'ятаються як сміливі кроки, зроблені президентом Байденом у відповідь на складні часи.

- Ми поважаємо сьогоднішнє жорстке, але сильне рішення. Ми завжди будемо вдячні за лідерство президента Байдена, - йдеться у повідомленні.

Зеленський додав, що Байден «підтримував Україну в найдраматичніший момент», допомагаючи не допустити окупації країни Путіним і продовжуючи підтримувати нас «протягом усієї жахливої війни».

Президент також сказав, що поточна ситуація в Україні і в усій Європі не менш складна, і "ми щиро сподіваємося", що сильне лідерство США, що продовжується, не дозволить російському злу досягти успіху або змусити свою агресію окупитися.