Імпровізовані дуети на Atlas United: Yaktak із Вакарчуком, "Жадан і собаки" з Карпою та "Тайрою"

Під час музичного фестивалю у Києві артисти запросили на сцену своїх колег та друзів.

instagram.com/atlasweekend

Третій день фестивалю Atlas United 2024 здивував глядачів кількома імпровізованими дуетами. Під час виступу Yaktak у залі знаходився лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук. Побачивши його серед глядачів, артист почав співати хіт колективу "На небі", а згодом покликав Вакарчука до себе на сцену. Разом вони продовжили співати трек гурту, а потім пісню співака "Уночі". Фрагмент виступу виконавців опублікувало Unison Media в Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Unison (@unison_media)

Другий імпровізований перформанс відбувся під час виступу гурту "Жадан та собаки". Музиканти виконали пісню "Вафлі Артек" разом з учасником гурту "Курган та Агрегат" Амілем Насіровим, письменницею Іреною Карпою, парамедиком та волонтером Юлією "Тайрою" Паєвською, аранжувальником та клавішником гурту «Океан Ельзи» Мілошем Єлічем, журналістом і письменником Русланом Горовим, які вийшли на сцену.

Перший за роки повномасштабної війни фестиваль Atlas United відбувся на території ТРЦ Blockbuster Mall у Києві з 19 по 21 липня. Упродовж трьох днів для глядачів виступили понад 70 українських артистів. Цього року головною метою фестивалю Atlas United став збір не менше 100 мільйонів гривень для закупівлі наземних та повітряних дронів для захисників нашої країни. В рамках цієї ініціативи також провели різноманітні заходи, розіграші та аукціони за участю зірок. Наприклад, MELOVIN виставив на аукціон прапор ЛГБТ, який був задіяний на Atlas Festival під час камінг-ауту артиста, а письменник та музикант Сергій Жадан – барабан гурту "Жадан та Собаки" з автографом.