У Тернополі майор розстріляв прикордонника, військовий помер

У поліції з'ясували, що вбивство сталося на фоні ревнощів.

armyinform.com.ua

У тернопільському готелі застрелили військовослужбовця прикордонної служби. У вбивстві підозрюють майора однієї із військових частин. Про це повідомила речник спецпрокуратури Західного регіону Юлія Шевченко в коментарі "Суспільне".

Як зазначено в повідомленні, вбивство сталося 21 липня близько 3.00 ночі. За версією слідства, між військовими стався конфлікт на ґрунті ревнощів, внаслідок якого майор розстріляв прикордонника з пістолета.

- Майор однією з військових частин зробив кілька пострілів із закріпленої за ним зброї (пістолета) у 25-річного військовослужбовця прикордонної служби. Від отриманих кульових поранень останній загинув на місці події. Попередньо встановлено, що конфлікт виник на фоні ревнощів, - повідомила Шевченко.

З її слів, правоохоронці вже затримали офіцера. Наразі вирішується питання про вручення йому підозри у умисному вбивстві. Також суд розгляне питання про арешт майора.

За даними місцевого видання "Тернополяни", майор нібито застав свою дружину з коханцем у готельному комплексі. "Улюбленим" жінки виявився головний сержант одного із прикордонних загонів. Журналісти стверджують, що офіцер здійснив нібито 6 пострілів із пістолета "Glok-17", внаслідок чого його опонент помер на місці події.