В'ячеслав Узєлков зустрівся з мамою після 20 років розлуки

Фітнес-тренер назвав причину, через яку багато років не спілкувався з рідною людиною.

instagram.com/uzelkov_officia

Український боксер В'ячеслав Узєлков вперше за 20 років зустрівся з матір'ю, яка відзначила 75-річчя. Він заявив, що відновив стосунки з нею лише після розлучення з Мариною Боржемською. Про це спортсмен повідомив у своєму Інстаграмі.

- У моєї мами день народження. Їй 75 років, із них 20 років, коли був одружений, я на ній не спілкувався. Висновки робіть самі, - написав Узєлков, опублікувавши знімок із матір'ю.

Боксер зазначив, що після розлучення відвідав маму і просив вибачення. У відповідь жінка сказала, що не ображається на сина.

- Після розлучення я з квітами опустив очі й боячись подивитися на неї, прийшов і вибачився. Сказав, що мене щось затьмарило. І вона мені відповіла: Слава, я не ображаюся, ти ж мій синочок, якого я люблю. Ніколи не забувайте про матусь і не замінюйте їх іншими сім'ями. Мамо, завжди на Вас чекає і завжди буде любити. Мама, з днем ​​народження. Дякую тобі, за життя, - йдеться у повідомленні.

Марина Боржемська та В'ячеслав Узєлков були разом 22 роки, 19 з яких прожили у шлюбі. 2016-го подружжя було тренерами проєкту "Зважені та щасливі". У грудні 2018 року Марина та В'ячеслав оголосили про розлучення. Подружжя виховує двох спільних дітей - сина Роберта та дочку Олівію.