На фронті загинув чемпіон Європи з паверліфтингу Андрій Мазанович

Спортсмен добровільно вступив до лав ЗСУ після вторгнення РФ до України.

facebook.com/vyshnivetskagromada

Під час бойових дій загинув майстер спорту з паверліфтингу, чемпіон України та Європи Андрій Мазанович. Воїн загинув у віці 37 років. Про це повідомили у Вишневецькій територіальній громаді.

– Кременецька громада повідомила про втрату військовослужбовця, молодшого сержанта, командира другого відділення другої стрілецької роти, Мазановича Андрія Володимировича. З початком повномасштабного вторгнення Андрій добровільно пішов до армії та вже за декілька місяців із побратимами, серед яких і жителі Вишневецької громади, захищав нас на передовій, - йдеться у повідомленні.

До війни Андрій був майстром спорту з паверліфтингу, чемпіоном України та Європи. Спортсмен хотів розвивати улюблений вид спорту у рідному Вишневці. У загиблого залишилися дружина та син.

Як зазначили траурний кортеж зі спортсменом на "щиті", прибуде 20 липня до громади. Після прощання мешканців селища тіло Героя зустрічатиме Кременецька громада. Відспівування Андрія відбудеться у Соборі Преображення Господнього у Кременці, а прощання – на Майдані Волі. Поховання воїна буде на цвинтарі на вулиці Переліски у місті Кременець.