Камалія показала рідкісне фото з батьком та зворушливо привітала його з 70-річчям

Зірка опублікувала рідкісний знімок із батьком, який багато років живе у Чернігові.

instagram.com/kamaliyaofficial

Співачка Камалія показала рідкісний знімок із батьком та зворушливо звернулася до нього з нагоди дня народження. Цими днями батько артистки відсвяткував 70-річчя. За словами зірки, її тато народився в РФ, проте переїхав служити в Україну і був причетний до авіації.

- Дорогий тато! Вітаю тебе із 70-річним ювілеєм! Сьогодні твій день, і я хочу нагадати, який ти чудовий! Ти закінчив Чернігівське вище військове авіаційне училище льотчиків, де викладав твій батько, став військовим льотчиком і з роками за вислугою років пішов у відставку, але залишився сильним духом. Ми з мамою дуже багато їздили разом з тобою по різних країнах, містах і гарнізонах, і ці спогади завжди будуть у нашій пам'яті.  Хоча ти народився у Москві, ти справжній патріот України. Ти переїхав служити в Україну, і коли тобі пропонували переїхати служити далі в Москву, ти вибрав залишитися в Україні і першим очолив безпеку повітряного руху в Україні, - розповіла виконавиця в Instagram.

Артистка зазначила, що її  тато проявив сміливість на початку повномасштабної війни, розірвавши будь-які зв'язки із родичкою в Росії та відмовився емігрувати з Чернігова.

- Після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну ти відмовився евакуюватися з Чернігова, показавши свою мужність і вірність Батьківщині. Твій патріотизм виявився навіть в особистих стосунках – ти перестав спілкуватися зі своєю сестрою, яка живе в Москві. Ти справжній молодець та приклад для всіх нас. Нехай кожен новий день приносить тобі радість, здоров'я та щастя! Ти заслуговуєш на все найкраще у світі, - підкреслила Камалія.

Камалія – заслужена артистка України (2003). Співачка понад 20 років була одружена з британо-пакистанським бізнесменом Мохаммадом Захуром, про розлучення з яким оголосила у квітні 2023 року. У пари є дві 10-річні доньки-близнючки Арабелла та Мірабела. У бізнесмена також є старший син Арман та дочка Тетяна від попереднього шлюбу. Найвідоміші хіти співачки: "Від заходу сонця", "Люблю тебе", "Гра з вогнем" і "Вільна".