Захворілий на коронавірус Байден заявив, що повернеться до передвиборчої кампанії наступного тижня

Стан американського лідера значно покращав.

REUTERS

Президент Сполучених Штатів Джо Байден продовжує лікування від коронавірусу, але вже наступного тижня планує повернутись до передвиборчої кампанії. Про це повідомляє ABC News.

- Я з нетерпінням чекаю повернення на "передвиборчу стежку" наступного тижня, щоб продовжити викривати загрозу програми Дональда Трампа "Проєкт 2025", одночасно обстоюючи свій власний послужний список та своє бачення Америки: де ми збережемо нашу демократію, захистимо наші права та свободи та створимо можливості для кожного, – заявив Байден.

У Білому домі уточнили, що Байден добре переносить лікування від коронавірусу та продовжує виконувати свої обов'язки. Лікар американського президента Кевін О'Коннор повідомив, що основні симптоми коронавірусу у Байдена включають кашель і хрипкий голос. Тиск, частота дихання та температура у пацієнта залишаються в нормі. Легкі у зараженого чисті та всі аналізи крові в порядку.

- Президент, як і раніше, добре переносить лікування і продовжуватиме приймати Paxlovid, як планувалося. Він продовжує працювати на благо американського народу, – йдеться у заяві.