Притула спростував інформацію про купівлю трьох квартир у Києві під час вторгнення

За словами Сергія Притули, нерухомість була куплена ще в вересні 2020 року на стадії будівництва.

Сергій Притула прокоментував інформацію про купівлю дружиною трьох квартир у Києві під час повномасштабного вторгнення. За словами волонтера, нерухомість була куплена ще у вересні 2020 року на стадії будівництва, а в 2023 році її ввели в експлуатацію і, відповідно, видали документи.

- 2020 рік, я на піку своєї телевізійної карʼєри і отримую один з найбільших гонорарів на українському телебаченні. На той момент у нас в сімʼї двоє дітей і Катя вагітна Стефанією. Відповідно було ухвалено рішення придбати на майбутнє дітям нерухомість, бо я хз скільки проживу і як життя складеться. А поки є можливість, то варто нею скористатись. Що ми і зробили у ВЕРЕСНІ 2020 року. Документи додаю. Це була інвестиція у ЖК на стадії будівництва. У 2023 році будинок здали в експлуатацію, і ми отримали на руки офіційні документи на право власності. Ось і вся зрада, - пояснив Притула. 

Згідно з документами, які сам Притула виклав у фейсбуці, його дружина придбала три однокімнатні квартири по 32,2 кв. м кожна у житловому комплексі «Файна Таун» у Шевченківському районі.

19 серпня 2020 року